Κίνα φορτηγό βυτιοφόρων LPG κατασκευαστής

Προσαρμοσμένες λύσεις Truck&Trailer για να καλύψει τις απαιτήσεις σας!

Περίπου εμείς

Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
1 2 3 4 5

Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd

 • Η ειδική αυτοκινητική Co. Chengli Hubei, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής  για όλα τα είδη φορτηγών και ρυμουλκά στην πόλη Suizhou, Επαρχία Hubei, Κίνα.

 • 1) Γρήγορα ανατροφοδοτήστε για οποιαδήποτε έρευνα σε 24 ώρες 2) Επαγγελματικές πρόταση και σύσταση 3) Τοπικές υπηρεσία μεταπώλησης και κατάρτιση λειτουργίας.

 • Η ειδική αυτοκινητική Co. Chengli Hubei, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2004 και έχει αυξηθεί σε ένας από τοπ 3 ειδικούς κατασκευαστές φορτηγών στην Κίνα

 • Υπάρχει περισσότερο από 100 τεχνικό προσωπικό Ε&Α, 5000 τεχνικοί εργαζόμενοι που για 30 διαφορετικούς τύπους εργαστηρίων…

Παίρνω φορτηγό βυτιοφόρων LPG & Δεξαμενή LPG αερίου Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

 • Νότια Αμερική
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική

Είδος Επιχείρησης

 • Κατασκευαστής
 • Εταιρεία Εμπορίας

Αλλες πληροφορίες

 • Μάρκες : CLW, DONGFENG, SINOTRUK HOWO, FAW, FOTON, ISUZU, JAC, JMC
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 8000~9000
 • Ετήσιες πωλήσεις : 40000000-50000000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2004
 • Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Η ομάδα CLW βρίσκεται στην πόλη Suizhou, επαρχία Hubei, Κίνα με περίπου 15 θυγατριίδες επιχειρήσεις όπως την ειδική αυτοκινητική Co. Hubei ChengLi, το ΕΠΕ, τη βαριά Co. βιομηχανίας CLW, το ΕΠΕ, την ειδική Co. οχημάτων Hubei Weiyu, το ΕΠΕ, την ιδιοκτησία Hubei ChengLi και τη Co. επένδυσης, το ΕΠΕ, τη Co. mirco-δανείου Suizhou ChengLi, το ΕΠΕ και ούτω καθεξής στο όχημα που κατασκευάζει και που πωλεί, την ακίνητη περιουσία, την εκπαίδευση, την επένδυση και το κ.λπ.

 

Σαν έναν από τους κύριους κλάδους της ομάδας CLW, Co., το ΕΠΕ ChengLi η ειδική αυτοκινητική, που διορίζονται από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών της Κίνας, είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής που παράγει όλα τα είδη ειδικών οχημάτων που εφαρμόζονται στην υγιεινή, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, χημική βιομηχανία, κατασκευή, μεταφορά και ούτω καθεξής. Με το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα «CHENGLI» και «CLW» στην Κίνα, η επιχείρηση έχει καθιερώσει την ισχυρή επιχειρησιακή σχέση με το διάσημο κατασκευαστή πλαισίων στην Κίνα όπως DONGFENG, FAW, SINOTRUK, SHACMAN, CAMC, FOTON, ISUSU, η JAC, JMC και το κ.λπ.

 

Ιδρυμένο το 2004, ChengLi έχει αυξηθεί σε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων στην Κίνα και οι τοπ 500 ιδιωτικές επιχειρήσεις μέσα σε 14 έτη με τη στερεά τεχνολογία, άψογη επιθεώρηση, προώθησαν τον εξοπλισμό, την εμπιστευόμενη ποιότητα και τον εύκαμπτο τρόπο λειτουργίας. Καλύπτοντας 300 εκτάριο, ChengLi είναι κύριο του εργαστηρίου 45 και 9000 προσωπικό στο οποίο περισσότερα από 800 άτομα είναι ειδικοί Ε&Α και περισσότερο από 5000 είναι τεχνικοί εργαζόμενοι.

 

Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό έχει περάσει των περισσότερων από τα εσωτερικά και υπερπόντια πιστοποιητικά στα οχήματα επιτυχώς, όπως τα πιστοποιητικά του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001-2008, ISO 14001 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης, επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS18001, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας (υποχρεωτικό πιστοποιητικό της Κίνας), GJB9001B-2009, εθνικά στρατιωτικά πρότυπα, ενέργεια οχημάτων - η αποταμίευση και φιλικός προς το περιβάλλον, ASME, ADR και ούτω καθεξής .ChengLi είναι κύρια των τίτλων σπουδών παραγωγής σε A2, C3, δοχείο πίεσης C3, τοποθετημένος φορτηγό γερανός, γερανός φορτηγών, πυροσβεστικά οχήματα, εθνικός εξοπλισμός και άλλος ειδικός εξοπλισμός. Περισσότερα από 100 είδη προϊόντων κέρδισαν το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ChengLi τιμήθηκε ως «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» και «CLW» παρατίθεται όπως «κινέζικα διάσημο εμπορικό σήμα».

 

Σαν κορυφαίο κατασκευαστή οχημάτων, ειδική αυτοκινητική Co. ChengLi, το ΕΠΕ είναι σε θέση να παρέχει τα φορτηγά ως εξής,

Φορτηγό απορριμάτων

Φορτηγό δεξαμενών νερού

Φορτηγό/ημιρυμουλκούμενο όχημα δεξαμενών καυσίμων

Φορτηγό ψυγείων

Τοποθετημένος φορτηγό γερανός

Φορτηγό απορρίψεων

Φορτηγό περιττωματικής/αναρρόφησης λυμάτων

Ειδικό καθαρίζοντας φορτηγό

Βαρέων καθηκόντων γερανός φορτηγών

Σκηνικό φορτηγό

Φορτηγό συγκεκριμένων αναμικτών

Δεξαμενή αποθήκευσης LPG/bobtail σταθμός φορτηγών/ημιρυμουλκούμενων οχημάτων/ολισθήσεων

Φορτηγό/ρυμουλκό μεταφορών μαζικών σκονών

Μαζικό φορτηγό σίτου τροφών/ορυζώνα

Φορτηγό οδικής συντήρησης

Φορτηγό μεγάλου υψομέτρου

Φορτηγό διαφημίσεων οδηγήσεων

Φορτηγό οδικών οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων/καθαρίζοντας φορτηγό

Wrecker/ρυμουλκώντας φορτηγό

 

Κίνα Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας